Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

To, že je EU dávno v prdeli svědčí fakta: finanční krize, finanční krize některých členských států EU, a nově migrační krize. Pro nově ucházející se státy o čelenství v EU, je to varování před unáhleným vstupem do bordelu zvaném Evropská unie.

0 0
možnosti
AS

A76d65a43m 43S84t14a60v67a

24. 9. 2015 10:27

Důsledná kritika toho Tuska a spol., o Junckovi nemluvě,  je mimořádně důležitá a oba by měli okamžitě odstoupit ze svých funkcí.  Pak bych začal respektovat EU a zahlédl bych první záblesk jejího smyslu!!

2 0
možnosti
PK

P51a31v59e32l 66K90i50l93i28k

24. 9. 2015 10:25

Píšete: "Evropští voliči by na tuto krizi neměli v žádném případě zapomenout."

Nebojte se. Nezapomenou. Nikdy. Stane se Noční můrou jejich životů. Ale přestože nezapomenou, stoprocentně fůra voličů bude stejně volit ty, kteří ji způsobili.

1 0
možnosti
AK

To je omyl.

Po bitvě přece ještě zdaleka není.

To co vidíme je neschopnost EU chránit vlastní hranice.

A pokud se politici nějaké členské země rozhodnou chránit hranice své země - což je jejich základní povinností - jsou europolitiky napadáni a osočováni.

Je to ale EU která neplní svoji základní povinnost a tak by měla být ona napadána a osočována.

1 0
možnosti
Foto

Trestuhodná neschopnost? Tak to vidíme my.

Oni ne. Oni jsou vyvolení, božští, úžasní, moudří, akceschopní a nenahraditelní vůdci Evropy! Budou sklízet obdiv a mezinárodní ceny (možná i nějaká ta Nobelova cena?) za skvělé zvládnutí současné obrovské krize!

A pokud by se mezi nimi přece jen někdo osobně ve skrytu duše aspoň zastyděl (za tu katastrofu, na které se svou neschopností u vysokého koryta podílel a podílí), pak platí otřepané, že "kapři si nikdy rybník nevypustí".

1 0
možnosti
ZH

Současní politici jsou naprosto neschopní řešit jakoukoliv větší krizi. Zmateně pobíhají sem a tam a nevědí co s tím. Svou nekompetentností a nerozhodností jen nahrávají tomu, že se k moci dostane zas nějaký zločinný vůdce. Bůh nám buď milostiv... !!

1 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 17,06
  • Průměrná čtenost 918x
Vážení čtenáři, děkuji, že jste navštívili mé články. Přináším méně známé nebo i zapomenuté příběhy zejména z našich dějin. Vždy však podložené prameny a literaturou. Jsem také autorem historické publikace V lesku erbů. 

Seznam rubrik