Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Poláci jdou mentálně na západ, my se otáčíme zpět na východ.

1 2
možnosti

Jenže Západ směřuje k socialismu,v tom je ten problém.A pak Polsko odstoupilo od smlouvy s britskou bankou a podepsalo s čínskou banku,nevím názvy,ale podstatné je,že to s tou zásadovostí Poláků,není tak slavné.A pokud jde o návštěvy prezidenta Zemana ve východních státech,myslíte si,že Západ s Východem nekomunikuje,jste tak naivní?

0 0
možnosti

J33i21r24i 97V60r65a18b72e51c

23. 9. 2015 18:03

Musite dostat Bavorsko do  V4 ,pak by to melo silu.

0 1
možnosti

Tak mráz.... já bych to třeba nazvala "studenou sprchou". Poláky jsem sice měla v podezření, že cuknou, ale myslela jsem, že první budou naši. Ale teď v rádiu mluvil Sobotka, že jako ty kvóty šly nakonec do hlasování jako jednorázová akce, že ten trvalý mechanismus zbrzdily hlavně země V4. Uvidíme...

0 0
možnosti
Foto

Také jsem v jednom svém zdejším diskusním příspěvku už asi před třemi týdny napsal, že V4 zradí Polsko jako první. Dost mě štve, že jsem se nemýlil! Bylo to ale podle mě dost očekávané. Jsou to Poláci a za jejich jednáním a obratem o 180° bych na rozdíl od Vás nehledal žádnou obratnou diplomacii ze strany Bruselu.

Bohužel, dnes vidím, že těmi druhými jsme my, což mě štve ještě víc, ale pokud jde o osobu premiéra Sobotky, tak mě to rovněž nepřekvapuje.

Nikdy se někdo takový neměl stát premiérem! !!

2 0
možnosti

Vidíte a spousta analytiků si myslelo, že couvne Maďarsko příslibem dotací, já jsem se domníval, že V4 se konečně rodí jako regionální mocnost, bláhová představa...

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS